Keuken Spuiten

Keuken spuiten creëert een andere uitstraling


Is uw keuken op zich nog in goede staat, maar bent u uitgekeken op de kleur? Door uw keuken in een andere kleur te laten spuiten creëert u een compleet andere uitstraling. Elk front is in de gewenste kleur te spuiten.
Uw keuken laten spuiten? Dat kan al vanaf €1000,-

Heeft u een folieprobleem in de keuken? Of wilt u uw keuken in een compleet andere kleur laten spuiten? Uw huidige keuken opknappen is veel voordeliger dan een geheel nieuwe keuken te installeren, terwijl het eindresultaat in veel gevallen hetzelfde kan zijn. Uw keuken kan er weer als nieuw uit! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u een folieprobleem in de keuken?

Een bekend probleem bij keukens is het loslaten van de folie van de fronten. Het begint vaak aan de randjes van het front, maar soms ontstaan er ook luchtbelletjes onder de folie. Wanneer dit gebeurt, is de folie niet meer te herstellen en zal het alleen maar erger worden.

folieprobleem-keuken-keuken-spuiten-keukenkastjes-spuiten-groningen-friesland-drenthe-1 folieprobleem-keuken-keuken-spuiten-keukenkastjes-spuiten-groningen-friesland-drenthe-2

Een hele mooie oplossing voor dit probleem : fronten spuiten!

De fronten van uw keukenkastjes worden gedemonteerd in uw keuken en naar de spuiterij gebracht. Voordat de fronten gespoten worden, wordt eerst de folie verwijderd van het front. Het kale keukendeurtje blijft dan over. Daarna wordt het front licht opgeschuurd en in de primer gezet. Hierna wordt het front met een 2-componentenlak in de gewenste kleur gespoten, zijdeglans of hoogglans. Wanneer de fronten helemaal uitgehard zijn, worden ze weer gemonteerd. Uw keuken ziet er weer als nieuw uit!

Uw complete keuken laten spuiten in een andere kleur?

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen de keukenfronten of uw complete keuken in een andere kleur te laten spuiten. Hiermee creëert u een compleet andere uitstraling in uw keuken. Het maakt niet uit van welk materiaal u front is gemaakt. Of het nu om een foliefront, massief houten front of een melamine front gaat, elk front is in de gewenste kleur te spuiten.

TWA Keukens - Havenstraat 16, 9321 DA Peize (Groningen).
T. 050-364 67 62 - WhatsApp 06 - 516 28 577 - E. welkom@twakeukens.nl

TWA Keukens, de andere keukenspecialist