Keuken renovatie

Keuken renovatie is de trend van nu!


Ziet u er ook zo tegenop om de keuken te vervangen? Geen zin in hak- en breekwerk en 1 tot 2 weken zonder keuken, terwijl de planning in uw huishouden gewoon doorgaat? Dan is keukenrenovatie de oplossing voor u.
In 1 dag uw keuken weer als nieuw!

Keukenrenovatie is ook veel voordeliger dan een nieuwe keuken. In 1 tot 2 dagen uw keuken weer als nieuw! Keukenrenovatie is in vele gevallen de oplossing om uw huidige keuken er weer als nieuw uit te laten zien.

Keukenrenovatie: Minder ingrijpend en veel voordeliger!

Wanneer er niet veel aan de basis van uw keuken mankeert, maar u zou wel eens een ander werkblad willen of nieuwe keukendeurtjes, dan is keukenrenovatie dé oplossing. Wellicht wilt u meer kastruimte, andere handgrepen of een andere kookplaat. Daarvoor is het niet nodig om uw hele keuken te slopen en te vervangen door een nieuwe keuken.

De voordelen van keukenrenovatie:

+ Géén hak- en breekwerk en binnen 1 tot 2 dagen klaar
+ Uw huidige keuken een geheel nieuwe uitstraling geven
+ Door keukenrenovatie verhoogt u de waarde van uw woning
+ Minder ingrijpend én veel voordeliger dan het vervangen van de keuken

Hoe werkt keukenrenovatie?

Tijdens het bezoek bij u thuis bespreken wij met u wat uw wensen zijn omtrent de keukenrenovatie. Hierbij valt te denken aan het vervangen of laten spuiten van uw fronten en het vernieuwen van apparatuur en werkblad. Ook wanneer u een probleem heeft met de folie op uw fronten, bieden wij u een mooie oplossing, zodat u nog jaren plezier kunt beleven aan uw keuken. Wij verzorgen voor u een complete prijsopgave en de bijbehorende montagekosten. Nadat u akkoord heeft gegeven voor de renovatie, coördineren wij voor u de planning voor het uitvoeren van de renovatie. Na afloop van de renovatie leveren wij de vernieuwde keuken op en bespreken met u het eindresultaat.

Heeft u interesse in het renoveren van uw keuken?
Nieuwsgierig wat wij voor u en uw keuken kunnen betekenen?

Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis.
TWA Keukens, de andere keukenspecialist!

TWA Keukens - Havenstraat 16, 9321 DA Peize (Groningen).
T. 050-364 67 62 - WhatsApp 06 - 516 28 577 - E. welkom@twakeukens.nl

TWA Keukens, de andere keukenspecialist