Keuken reparatie

Kleine irritaties in uw keuken?


Ondervindt u kleine ongemakken in uw keuken? Een koelkast die niet meer goed koelt, een oven die het nog maar op 1 stand doet, de vaatwasser is er helemaal mee gestopt? Dan is reparatie van uw keukenapparatuur misschien de oplossing.
Wij beoordelen of uw apparatuur nog te repareren is

Vaak is er een klein onderdeel kapot, maar door vervanging hiervan kan uw apparatuur nog een tijd mee. Natuurlijk kunt u er direct voor kiezen het apparaat te vervangen. Hierdoor bent u meer geld kwijt dan reparatie, terwijl er misschien maar een klein onderdeel kapot blijkt te zijn.

Heeft u kleine irritaties in uw keuken?
Misschien keukenreparatie dé oplossing voor u.

De voordelen van keukenreparatie:

+  Vaak snel opgelost
+  Kleine investering, groot plezier
+  Geen montagekosten voor het vervangen van het apparaat

Hoe werkt keukenreparatie

U geeft aan ons door wat de klacht is van het betreffende apparaat.  De monteur maakt een afspraak met u voor het stellen van een diagnose. De kosten hiervoor bedragen € 75,00 inclusief BTW én voorrijkosten. De monteur bespreekt met u de kosten voor het te vervangen onderdeel, en bij uw akkoord wordt het apparaat hersteld. Wanneer het apparaat wordt afgekeurd, omdat de kosten voor reparatie te hoog zijn in verhouding tot de aanschaf van een nieuw apparaat, bespreken wij met u wat uw wensen zijn met betrekking tot het vervangen van het apparaat. Het grote voordeel hierbij is, dat de onderzoekskosten van € 75,00 geheel of gedeeltelijk in mindering wordt gebracht op het nieuwe apparaat. Hierdoor kunt u op een financieel aantrekkelijke manier onderzoeken of u echt al toe bent aan een nieuw apparaat.

Heeft u een apparaat wat niet meer naar behoren werkt?
Vul dan het offerteformulier in en wij nemen contact met u op.

Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis.

TWA Keukens - Havenstraat 16, 9321 DA Peize (Groningen).
T. 050-364 67 62 - WhatsApp 06 - 516 28 577 - E. welkom@twakeukens.nl

TWA Keukens, de andere keukenspecialist