Nieuwe keuken

Wilt u uw keuken laten vernieuwen?


Is uw keuken aan vernieuwing toe? Een geheel andere uitstraling en opstelling? TWA Keukens, de andere keukenspecialist adviseert bij u thuis. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een nieuwe keuken in uw woning?
Een nieuwe keuken, van A tot Z geregeld!

TWA Keukens, de andere keukenspecialist adviseert u graag door middel van het maken van het juiste ontwerp, met materialen die bij u en uw leefomgeving passen en apparatuur die afgestemd is op uw manier van koken.

Wilt u uw keuken laten vernieuwen?

Doordat wij luisteren naar uw wensen en dit vertalen naar het nieuwe ontwerp voor de keuken, wordt deze ruimte waar hij voor bedoeld is bij u. Kortom, wij realiseren uw droomkeuken!

De voordelen van keukenvernieuwing:

+ Compleet nieuwe opstelling en uitstraling
+ De keukenruimte wordt aangepast naar uw huidige levensstijl
+ De nieuwste kleuren, materialen en apparatuur
+ Thuis uw keuzes maken

Hoe werkt keukenvernieuwing?

Wij hebben in Peize een prachtige showroom waar u kunt genieten van al het moois wat er op keukengebied te krijgen is. Wij begeleiden u graag in het maken van de juiste keuzes, zodat wij met elkaar uw droomkeuken samenstellen.

U kunt er ook voor kiezen om ons uit te nodigen voor een bezoek aan u thuis. Tijdens dit bezoek bespreken wij met u wat uw wensen zijn omtrent het vernieuwen van uw keuken. Nadat wij een goed beeld hiervan hebben, maken wij een ontwerp voor u wat past binnen uw begroting en verwerken hierin uw keuzes voor wat betreft kleuren, materialen en apparatuur. Wij nodigen u dan graag uit in onze showroom om het ontwerp te bespreken en alle materialen uit te zoeken. Nadat u akkoord heeft gegeven voor het ontwerp en gespecificeerde offerte, maken wij met u een planning voor demontage en montage. Wanneer de nieuwe keuken is geplaatst, wordt deze door ons opgeleverd en geven wij u de nodige uitleg. En dan kunt u écht gaan genieten van uw nieuwe keuken! TWA Keukens, de andere keukenspecialist.

Hier klopt alles:

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag 09.30-17.30 uur
Zaterdag 09.30 – 16.00 uur
Overige tijden op afspraak

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een nieuwe keuken in uw woning?

Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis.
TWA Keukens, de andere keukenspecialist.

TWA Keukens - Havenstraat 16, 9321 DA Peize (Groningen).
T. 050-364 67 62 - WhatsApp 06 - 516 28 577 - E. welkom@twakeukens.nl

TWA Keukens, de andere keukenspecialist